Grinda

grinda

grinda.se

Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn.

Att besöka Grinda är att stanna jorden en stund. Henrik Santesson upptäckte det. Det var därför han år 1906 som Nobelstiftelsens förste direktör köpte ön och lät bygga sitt sommarnöje åt sig och sin familj. Det tog två år, sedan stod den vackra gula stenvillan i jugendstil klar. Det som idag är Grinda Wärdshus.  

Grinda är en ö som ligger strategisk placerat i Stockholms mellanskärgård, belägen mellan norra Värmdö och södra Ljusterö. Vilket innebär att du har nära till flera spännande utflyktsmål i närheten så som Gällnö, Svartsö och Ljusterö. Grinda tros ha haft bebyggelse sedan medeltiden. På 1500-talet fanns en skattebonde på ön.

Vårt uppdrag

Vi har haft en långt samarbete med Grinda som sträcker sig många år tillbaka. Den nuvarande hemsidan har vi byggt om 2019. Vi jobbar både med vidareitveckling sam underhåll av webbsiten. Även hjälper kunden att ta fram olika kampanjer.

Date

juli 2019

Client

Grinda

Categories

  • Design
  • Underhåll
  • Webbshop
  • Wordpress
0