fbpx

Om oss

Vi vill göra det enkelt för små och medelstora företag att vara närvarande och aktiva på webben. Snabbhet, flexibilitet, fördelaktiga priser och kunder som är 100% nöjda – det är vårt mål.

Om företaget

Imperativ media är en webbyrå i Stockholm som hjälper företag i hela världen med webbsidor sedan 2003. Vi fokuserar på att leverera snygga, funktionella och användarvänliga webbsidor med koppling till sociala medier utifrån dina behov. Våra lösningar bygger på kraftfulla och marknadsledande online-verktyg och standarder. Allt för att ditt företag ska få det senaste och det lättaste för att vara närvarande på webben. Vi kan även hjälpa dig med företagets grafiska profil och professionella fotografier, samt att synas utanför webben med trycksaker så som visitkort, affischer, broschyrer, osv. Vi finns även där för ditt företag efter leverans, med  service och utbildning om du t.ex. behöver hjälp med bildbeskärning, innehållsuppdateringar eller om tekniken krånglar.

En digital partner for life

Våra kunder ser oss ofta som en långsiktig samarbetspartner där vår breda palett av tjänster stöttar dem i allt från analys till förvaltning. Det är den där långa relationen som skapar magi, som ger dig den digitala närvaron som ditt varumärke förtjänar.

Var finns vi?

Imperativ media finns i Stockholm, men vi hjälper företag runt om i hela Sverige och även utomlands. Vi sköter kontakt med våra kunder genom möten (även online möten), telefon och e-post.

© Florin Gainar Photography