fbpx

Skapa hemsida med

WordPress

 

Hemsida för företag räknas som ansiktet utåt mot kund och är en viktig del av företagets varumärke strategi. Eftersom varumärket handlar om hur företaget upplevs av marknaden, webbsidan eller hemsidans design och innehåll bör vara i linje med företagets identitet.

Wordpress webbdesign

Användarvänligt WordPress webbsida

Att ha en hemsida är bättre än inget men en användarvänlig hemsida är ännu bättre. Oavsett om det är till småföretag eller storföretag är alltid bäst att ha ett tydligt mål med eget hemsidan. Förutom att driva trafik vill vi att detta ska leda till handling. En välbyggd hemsida med användarna i fokus och anpassad utifrån deras behov höjer konverteringsgraden och leder till nöjdare kunder i långsikt.

Användarvänlighet

Sökmotor optimering, SEO

Sökmotoroptimering eller SEO (Sök Engine Optimization) som ni säkert hört talas om handlar om att bygga en hemsida som följer Google och andra sökmotorernas krav. Att bygga wordpress hemsida som är SEO anpassad leder till en högre rankning på t.ex. Google vilket ger dig en bättre synlighet och samtidigt högre trafik.
SEO arbetet för hemsida innebär både teknisk optimering och innehållsoptimering.

Synligt på google

Responsiv webbplats

Det är imperativ att ha en responsivt webbsida. Det innebär att webbsidan fungerar lika bra på alla enheter oavsett om hemsidan besöks på desktop, mobil eller tablett. Användarupplevelsen måste vara maximal. Med ett responsivt design till din hemsida skapar du nöjdare kunder som gärna återkommer.

Responsiv hemsida